ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Şbt

Öğrencilerin astronomiye olan merak,hayal ve keşif duygularını STEM disiplinleriyle eğlenerek öğrendiklerini söyleyen 3/G sınıf öğretmeni SİNAN UŞMA,projemize büyük  destekelerinden dolayı Okul Müdürümüz Mustafa DURMAZ Bey'e ve Müdür yardımcılarımız Mehmet Emin YAKUT ve İbrahim KILIÇ Bey'e,ayrıca her etkinlikte özveriyle, gönülden destek olan tüm velilerimize ve projemizin baş aktörleri öğrencilerimize sonsuz teşekkürler etti.

Şbt

ETWİNNİNG PROJEMİZDE BU HAFTA GECE GÜNDÜZ OLUŞUMUNU ÖZGÜN ŞEKİLDE TASARLADIMIZ MAKETLERİMİZ İLE ANLATTIK.3/G sınıf öğretmeni Sinan Uşma,öğrencilerin özgün tasarımlarla Dünya'nın Hareketlerini daha kalıcı şekilde öğrendiklerini belirtti.

Ock

3/G SINIFI YENİ ETWİNNİNG PROJESİYLE UZAYIN DERİNLİKLERİNDE YOL ALMAYA BAŞLADI.

Ock

Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftasında öğrencilerimizde yerli malı ve toplumsal tutum bilincinin daha iyi oluşması için YERLİ MALLARINDAN OLUŞAN MANAV TEZGAHINI hazırladılar.