ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Ock

BİGEP kapsamında okulumuz değerler kulübünün yaptığı etkinlikler

Ock

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Özlem YALÇINKAYA tarafından her hafta ayrı bir konu ele alınarak sohbet havası içinde ve çay saati adı altında proğramlarımız devam etmektedir. Tüm velilerimizi bekliyoruz...

Ara

Öğretmenlerimizden bir proje daha..

Okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Kevser YETGİN eşliğinde yeni bir projeye başlıyor. Little Writers Library (Minik Yazarlar Kütüphanesi) adlı projemizle hepimiz birer minik yazar olmaya geliyoruz. Kitaplarımızı yazıp kütüphanemizi kurmaya hazırız. Yazalım ve okuyalım. Başlasın projemiz.

Ara

Okulumuz psikolojik danışmanları Özlem YALÇINKAYA ve İbrahim HELVACI tarafından velilerimize "Aile içi iletişim ve şiddetin önlenmesi" konularında bilgilendirici seminer faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Ara

EĞİTİMCİ YAZAR TUĞÇE ŞİFA ZORLU ANNE-YAZAR SÖYLEŞİSİ İÇİN OKULUMUZA TEŞRİF ETTİLER. KATILIMLARINDAN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN TUĞÇE ŞİFA ZORLU'YA PLAKET TAKDİMİ YAPTI. YAZARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDER, BUNDAN SONRAKİ YAYIM HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Öğretmenler günü etkinliklerimiz..

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı! Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıldönümünü coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

#cumhuriyetbayramı  #cumhuriyet100yaşında

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlamaları.

e-Twinning Projeleri hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı

e-Twinning Projemiz kapsamında akrostiş çalışması

May

Yetiştirdiğimiz bitkinin zaman içindeki gelişimini gözlemleyerek matematiksel grafiğe dönüştürdük.

May

Türkiye genelinde 26.147 takım arasından Türkiye genelinde 100 takımın finalist olduğu ve şanlıurfa'dan 5 takımın katıldığı teknofest yarışması sonuçlanmıştır. Projemiz bütün katılımcıların beğeni ve ilgilerini çekmiş olup katılım belgesi almıştır. Takım kaptanı Sinan UŞMA öğretmenimizi, öğrencilerimiz Ömer YEŞİLYURT ve Ahmet KALAY'ı ve okul idaresini bu başarılarından dolayı tekrar tebrik ederiz.

Kas

Kadınlara uygulanan şiddetin son bulması için her ferdin elinden geleni yapması gerekmektedir. Şiddete maruz kaldığında veya şiddete şahit olduğunda sessiz kalma!

Kas

file:///C:/Users/ACER/Desktop/KADES%20ve%20KADINA%20EL%20KALKAMAZ%20MATERYAL/KADES%20ve%20KADINA%20EL%20KALKAMAZ%20MATERYAL/kades/Kades_Brosur_Yeni_29.pdf