ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Nis

Kadına yönelik şiddetle mücadele edilmesi ve toplumun kanayan yarası hakkında farkındalık eğitimleri okulumuz rehberlik servisinin öncülüğünde devam etmektedir.

Nis

23 Nisan Şenlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinliklerde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

İL ŞAMPİYONU ÖĞRENCİLERİMİZ

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ATASÖZÜ VE DEYİMLER

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği

Mrt

Ramazan ayına girmemiz ve insanların hayatlarını kolaylaştırıcı ve toplumla kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Okulumuzun kardeş olarak seçmiş olduğu 11 Nisan Kurtuluş ilkokulu'na Ramazan kolileri hazırlayarak teslim ettik.

Afet ve Acil Durumu Eğitimi ve Tatbikatı

Mrt

İlçemizde Yapılan Akıl ve Zeka Oyunlarında Okulumuzun başarısı.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Ayşe HATİPOĞLU' nun yaptığı çalışma.

Şbt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(#Bigep) kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şubat ayında fark oluşturan ve özgünlüğü tespit edilen iyi uygulama örnekleri arasına giren çalışmamız:

Arkadaşım Zeze

(4/G sınıf ögretmeni Fatma FIRAT)

Şbt

Bigep kapsamında iyi uygulama örneği müracaatı ile başarı belgesi alan Selahaddin Eyyubi ilkokulu öğretmeni Kevser YETGİN,e İlçe Müdürümüz Hacı Murat YANMAZ tarafından belgesi verildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Gezi Etkinlikleri Kapsamında öğrencilerimize kapılarını açan Karaköprü Bilim ve Sanat Merkezi e teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimiz Kapsamında "Uzman Söyleşi Günü"nde @karakoprubilsem müdürü sayın Mehmet Şakir SEÇME'ye katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

BİGEP kapsamında okulumuz değerler kulübünün yaptığı etkinlikler

Ock

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Özlem YALÇINKAYA tarafından her hafta ayrı bir konu ele alınarak sohbet havası içinde ve çay saati adı altında proğramlarımız devam etmektedir. Tüm velilerimizi bekliyoruz...