ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

.
Akbayır mah. 1065 sokak Lise blok No4 İç Kapı1 Karaköprü/Şanlıurfa
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
Öğrencilerimiz ilçe zeka oyunları turnuvasında Qbitz kategorisinde ilçe 2.liği ve mangala kategorisinde ilçe 3.lüğü elde etmiştir.
Öğretim Şekli :normal
08.30/13.50
doğalgaz
71A, 72, 74 yakınlarından geçmektedir.
Merkezde
İl merkezinde bulunuyor.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl düzenli olarak Zeka oyunları ve Futbol turnuvaları yapılmaktadır.
MY SPACE TRAVEL WİTH STEM ETWİNNİNG PROJESİ
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK, OKULUM TEMİZ BELGESİ, AVRUPA KALİTE ETİKETİ VE ULUSAL KALİTE ETİKET´LERİNE SAHİPTİR.
Yurt dışı okul hareketliliğine başvuru yapılmıştır.