ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

REHBERLİK

Çocuklarımızın yapmasını istediklerimizi nasıl söylersek söylediklerimiz daha etkili olur? Gelin birlikte birkaç tüyo öğrenelim. Aşağıdaki linke tıklayarak bu konuyla ilgili etiket bilgilere sahip olabilirsiniz

Ekm

Öğrencilerimizin yaşadıkları zorlukları onların gelişmesi ve yeni çözümler üretebilmeyi öğrenmeleri açısından bir fırsat olarak görmelerini sağlamak ve onların psikolojik sağlamlıklarını geliştirebilmek için neler yapabileceğimizi bulabileceğimiz rehberimiz için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Etkin ve Önleyici 27 Adım

Şbt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, depremden etkilenen çocukların psikososyal yönden desteklenmesi amacıyla "Aileler İçin Çocuklara Yardım Kılavuzu yayımladı. Gelin çocuklarımızı depremin yıkıcı etkilerinden korumak için neler yapabiliriz birlikte öğrenelim. Aşağıdaki linki tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Nis

“Oğlum derslerini bitirdin mi?” ya da “Kızım ödevini yaptın mı?” Ev ödevi yapmak, çocuklar için bunaltıcı bir sürece dönüşebilir. İşte bu bunaltıcı süreci daha keyifli hale getirmek için ya da en azından çocuklarımıza ev ödevlerini yapma alışkanlığını kazandırabilmek için bu yazıya bir göz atalım.

Ara

Kardeş kıskançlığı çocuklarda en sık görülen davranış bozukluklarından birisidir. Nerdeyse her ailede görülebilen bu soruna yakın plandan bir bakış atmakta fayda var. Aşağıda verilen linke tıklayarak "Kardeş Kıskançlığı" hakkında geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. İyi okumalar.

Kas